Rólunk

A Domeliáról

A Domelia Szlovákia legnagyobb háztartási szolgáltatásokat kínáló portálja. Célja a megosztás alapú gazdasági rendszer támogatása a szomszédságok körében, továbbá olyan emberekből álló közösség létrehozása, akik kölcsönös segítséget nyújtanak egymásnak a háztartásokban, és hogy a készségeikkel plusz pénz keresésére törekedők számára alternatívát jelentsen.

A Domelia közösségének tagjai:

  1. Kisegítők - magánszemélyek, akik készségeikkel és háztartási munkájukkal pénzt akarnak keresni és segíteni szeretnének a környékükön élő közösségnek
  2. Háztartások - családok és egyének, akiknek segítségükre van szükségük a háztartásukról, kertjükről vagy családtagjaikról való gondoskodásban
  3. Cégek - intézmények, társaságok és vállalkozók, akik kisegítőket keresnek a csapatukba, és egyúttal szolgáltatásokat nyújtanak a háztartások számára

A közösség tagjai a fiókjuk keretein belül különböző háztartási szolgáltatásokhoz – takarításhoz, a háztartásról, állatokról vagy kertről való gondoskodáshoz, mesterségekhez, javításokhoz és kezelésekhez, gyermekfelügyelethez, idősek vagy fogyatékkal élők gondozásához, korrepetáláshoz vagy egészség- és szépségápolási szolgáltatásokhoz férhetnek hozzá. A közösség tagjainak adatlapjait és hirdetéseit azonnal a létrehozásuk után ellenőrzünk, ügyfélszolgálatunk pedig minden munkanap rendelkezésre áll.

Jelenleg a portálon több mint 9300 adatlap van közzétéve, készségeit pedig összesen 40 000 kisegítő kínálta fel. Szolgáltatásaikat 16 400 háztartás és cég vette igénybe. A portált havonta átlagosan 70 000 látogató keresi fel, a blogot pedig több mint 2000 olvasó követi figyelemmel.

A Domelia a szlovák piacon 2009 novembere óta - www.domelia.sk, a cseh piacon 2010 márciusa óta - www.domelie.cz, a magyar piacon pedig 2018 januárja óta van jelen - www.domelia.hu. A Domelia márkanév 2013 októberétől a Profesia spol. s r. o. tulajdonában és kezelése alatt áll és 2020.1.1-től a Snov s.r.o. cég név alatt üzemeltetődik.

Logónk

Töltse le a Domelia logóit:

  • színes változat (használja világos háttéren)
  • fehér változat (használja sötét háttéren)

Nem homogén háttér esetében a világos változat használatát javasoljuk, hogy elegendő kontraszt legyen a logó és a háttér között. A védelmi zóna a logót körülvevő 162 százalékos téglalap.